Caruso Cocktail

Printeaza

Caruso Cocktail din: gin, vermut, menta verde.

 

Calitate – alcoolic

Bază alcoolică – gin

Pahar – cupă mică de cocktail

Categorie – Cremă de mentă drinks

Decoraţiune – fără

 

Se serveste după cină, seara şi noaptea

 

 

Ingrediente:

  • 1/3 gin
  • 1/3 vermouth dry
  • 1/3 cremă de mentă verde

 

Caruso este un clasic after dinner care după ce a intrat printre cele 50 de cocktailuri Mondiale IBA în 1961, a fost pe nedrept eliminat din codificările ulterioare.

Acest short drink din Statele Unite a fost creat cam prin 1920-1925, în onoarea marelui tenor napolitan Enrico Caruso.

Ideal pentru cei care preferă amestecurile tari şi aromate, poate fi consumat atât după cină, cât şi pe parcursul întregii seri.

Preparare:

Se pun ingredientele în shaker, cu gheaţă mărunţită şi, după o scurtă agitare, se toarnă, filtrat, într-o cupă mică de cocktail.

Caruso Cocktail  Caruso Cocktail1.jpg  Caruso Cocktail3.jpg  Caruso Cocktail2.jpg

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.