Cartofi wedges cu ridichi si castraveti in sos alb

Printeaza

O reteta de Cartofi wedges cu ridichi si castraveti in sos alb din: cartofi, ulei, maghiran, sare, piper, castravete, arpagic, branza de vaci, smantana, zeama de lamaie si patrunjel.

Ingrediente:

  • 1,2 cartofi
  • 6 linguri ulei
  • 2 linguri maghiran tocat
  • sare
  • piper
  • 1/2 castravete
  • 1 legatura de ridichi
  • 2 linguri arpagic tocat
  • 400 g branza de vaci
  • 200 g smantana
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri patrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă şi se taie bucăţi pe lungime. Se amestecă uleiul, sarea, piperul şi maghiranul, se dau cartofii prin acest amestec, apoi se coc cca 40 de minute, la foc mediu.

Castravetele se curăţă, ridichiile se spală bine şi ambele se taie bucăţele, apoi se amestecă cu brânza, smântână, arpagicul şi zeama de lămâie, iar la sfârşit se condimentează cu sare şi piper. Peste cartofi se presară pătrunjel tocat. Se servesc în boluri separate.

Cartofi wedges cu ridichi si castraveti in sos alb

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.