Cartofi umpluţi cu pui şi fasole

Printeaza

O reteta delicioasa de cartofi umpluti cu pui si fasole din: cartofi, unt, ceapa, vin alb, bacon, pipet de pui, branza telemea, masline, ciuperci, fasole neagra sau rosie si ulei de masline.

Ingrediente:Cartofi umpluţi cu pui şi fasole

  • 9 cartofi
  • 20 g unt pentru uns tava

umplutura:

  • 2 cepe
  • 1 pahar de vin alb
  • 350 g de bacon
  • 390 g de piept de pui
  • 250 g de branza telemea
  • 100 g masline fara samburi
  • 150 g de ciuperci din conserva
  • 150 g de fasole neagra sau rosie din conserva
  • 50 ml de ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii de coajă, se fierb în apă cu sare şi apoi se taieîn două pe lung. Se scobesc cu o linguriţă. Se curăţă cepele, iar baconul se taie cubuleţe. Se căleşte ceapa.

Se adaugă peşte şi
pieptul de pui tăiat mărunt. Se lasă la rumenit timp de 10 mi­nute pe plita. Se presară ciupercile din conservă, fasolea şi măslinele şi se acoperă cu un capac.

Se adaugă şi baconul. Se stropeşte totul cu vin alb. La final, se presară şi cubuleţele de brânză.

Se umplu cartofii cu acest amestec. Se încinge cuptorul la 18o grade şi se unge o tavă cu unt. Se aşază cartofii în ea şi se dau la cuptor.

Cartofi umpluţi cu pui şi fasole

Cartofi umpluţi cu pui şi fasole

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.