Cartofi umpluti cu peste

Printeaza

O reteta de cartofi umpluti cu peste din: peste afumat, crema de branza, patrunjel, cartofi, unt, coaja de lamaie, capere, oua, lapte si cascaval.

Ingrediente:Cartofi umpluti cu peste

  • 300 g peste afumat, dezosat si sfaramat
  • 200 g crema de branza
  • cateva fire de patrunjel, tocate
  • 4 cartofi, copti in coaja (dinainte)
  • 20 g unt
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 1 lingura capere, optional
  • 3 oua, fierte tari
  • 4 linguri lapte
  • 75 g cascaval, razuit

 

Mod de preparare:

Preincalzeşte cuptorul la semnul 6/200 C. Taie cartofii copţi in doua si scoate miezul până la 1 cm de margine şi pune intr-un bol. Topeşte untul şi adaugă peştele, coaja de lâmâie, crema de brânză, pătrunjelul si caperele – daca foloseşti. Zdrobeşte ouăle si adauga-le în compoziţie.

Umple cartofii cu amestecul. Combina miezul de cartof copt cu laptele si adaugă piureul obţinutdeasupra, presară brânza si da la cuptor 10 minute.

Cartofi umpluti cu peste

Cartofi umpluti cu peste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.