Cartofi umpluti cu spanac si parmezan

Printeaza

Cartofi umpluti cu spanac si parmezan din: cartofi, oua de prepelita, spanac, ulei, parmezan, suc de lamaie, seminte de pin, ulei.

Ingrediente:Cartofi_umpluti_cu_spanac_si_parmezan

  • 4 cartofi
  • 4 oua de prepelita
  • 600 g spanac
  • o lingura ulei
  • 100 g parmezan ras
  • sucul unei lamaie
  • 50 g seminte de pin
  • o lingura ulei

 

Mod de preparare:

Cartofii se spală foarte bine şi i se pun la fiert în coajă. Spanacul se spală şi se scurge bine. într-o tigaie, se încinge uleiul şi se pune spanacul.

Se scutură tigaia şi se sotează spanacul aproximativ 10 minute. Se scoate din tigaie, se lasă la răcit şi se amestecă cu sucul de lămâie şi parmezanul ras.

Cartofilor li se scobeşte un gol care se umple cu spanacul sotat. Deasupra se pun seminţele de pin şi un ou de prepeliţă prăjit şi se serveşte.

Cartofi umpluti cu spanac si parmezan

Cartofi_umpluti_cu_spanac_si_parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.