Cartofi umpluti cu ciuperci si orez
PrinteazaCartofi umpluti cu ciuperci si orez din: cartofi, ciuperci, orez, untdelemn, bulion de rosii, sare, patrunjel.
- 3 cartofi
- 30 g ciuperci
- 3 linguri orez fiert
- 2 linguri untdelemn
- 2 linguri bulion de rcoşii
- sare
- pătrunjel verde tocat
Mod de preparare:
Cartofii, spălaţi şi curăţaţi de coajă, se scobesc. La orezul ales, spălat şi fiert, se adaugă patrunjelul, spălat şi tocat, ciupercile spălate, curăţate şi prăjilte într-o lingură de untdelemn, şi sarea necesară.
Cu aceaistă compoziţie se umplu cartofii, se pun într-o tavă şi se dau la cuptor să se rumenească. Se aşează pe o farfurie şi ise toarnă bulionul deasupra.
Pofta buna!