Cartofi umpluti cu ciuperci si branza de oaie

Printeaza

Cartofi umpluti cu ciuperci si branza de oaie din: cartofi, ciuperci, ceapa, branza de oaie, sare, piper, bulion si ulei.

Ingrediente:Retete_15

  • 5-6 cartofi
  • cateva ciuperci
  • 1 ceapa
  • 200 g branza de oaie
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri bulion
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pui cartofii să fiarbă în coajă. După ce s-au răcit, îi cureţi şi îi scobeşti. Cartoful scos din scobitură îl amesteci cu ciupercile şi ceapa călite, brânza de oaie rasă, sare şi piper. Umpli cartofii cu această compoziţie, îi aşezi înt-o tavă unsă cu ulei şi îi stropeşti cu bulion. Introduci tava în cuptor pentru 10-15 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.