Cartofi umpluti cu carnati, costita si verdeata

Printeaza

Cartofi umpluti cu carnati, costita si verdeata din: cartofi mijlocii, cârnaţi afumaţi, costiţă afumată, ulei, sare, piper, sos de rosii, apa calda, verdeata tcata.

Cartofi_umpluti_cu_carnati_costita_si_verdeata

Ingrediente:

  • 8-10 cartofi mijlocii
  • 400 g cârnaţi afumaţi
  • 200 g costiţă afumată
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 cană sos de roşii
  • apă caldă
  • verdeaţă tocată

Mod de preparare:

Cartofii curăţaţi de coajă şi bine spălaţi îi goleşti de miez. Tai bucăţi de cârnaţi, cât să încapă în fiecare cartof, iar alături pui bucăţele de costiţă.

Aşezi cartofii într-o tavă unsă cu ulei, unul lân­gă celălalt. Pui în tavă şi miezul cartofilor, sare, piper, apă caldă, pe care ai amestecat-o cu 50 ml ulei şi 1 cană de sos de roşii.

Pui la copt pentru 35-40 de minute. Serveşti cartofii calzi, cu verdeaţă tocată presărată deasupra şi cu salată de sezon.

Cartofi umpluti cu carnati, costita si verdeata

Cartofi_umpluti_cu_carnati_costita_si_verdeata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.