Cartofi umpluţi cu brânză gouda

Printeaza

Cartofi umpluţi cu brânză din: cartofi, biscuiti integrali sarati, rosii, ceapa verde, rbanza gouda, ou, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi_umpluti_cu_brânza_gouda

  • 8 cartofi noi (a 150 g)
  • 4 biscuiti integrali sarati
  • 4 rosii
  • 2 cepe verzi
  • 200 g branza gouda
  • 1 ou
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi cartofii şi fierbeţi-i cca 25 de min. Pisaţi biscuiţii. Opăriţi roşiile, curăţaţi-le de coajă, îndepărtaţi-le seminţele şi tăiaţi-le cuburi. Tăiaţi ceapa oblic inele subţiri. Curăţaţi brânza de coajă şi tăiaţi-o cuburi.

Bateţi oul şi amestecaţi-l cu pesmetul, cuburile de roşii, ceapa verde şi brânza. Condimentaţi cu sare şi piper. Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Scurgeţi cartofii şi, după ce s-au răcit puţin, tăiaţi-le un capac şi scobiţi-i.

Cu o furculiţă pisaţi conţinutul scos şi încorporaţi-l în amestecul cu legume şi brânză. Umpleţi cartofii cu acesta. Aşezaţi cartofii într-o tavă unsă cu grăsime şi daţi-i cca 25 de min. la cuptor. Ornaţi-i cu ceapă verde.

Cartofi umpluţi cu brânză gouda

Cartofi_umpluti_cu_brânza_gouda

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.