Cartofi umpluti cu bacon si camembert

Printeaza

Cartofi umpluti cu bacon si camembert din: cartofi, bacon, capia, camembert, cascaval, ceapa, boia, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi_umpluti_cu_bacon_si_camembert

  • 4 cartofi albi
  • 100 g bacon
  • 1 capia
  • 100 g camembert
  • 50 g caşcaval ras
  • 1 fir de ceapa
  • boia
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală cartofii şi fierbe-i în apă cu sare 20 de minute. Intre timp, taie baconul bucăţi, frige-le într-o tigaie, apoi ia-le de pe foc şi amestecă-le cu ardeiul capia tăiat cubuleţe şi ceapa verde tăiată mărunt şi condimentează.

Taie cartofii în jumătăţi cât sunt încă fierbinţi, scobeşte-le miezul şi pasează-l cu furculiţa. Umple cartofii cu miezul amestecat cu caşcaval şi piper, iar deasupra pune amestecul de bacon, ardei şi ceapă şi câte o felie de brânză camembert. Presară boia.

Serveşte cartofii umpluţi ca fel principal, alături de o salată.

Cartofi umpluti cu bacon si camembert

Cartofi_umpluti_cu_bacon_si_camembert

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi plac 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.