Cartofi umpluţi cu masline si tofu

Printeaza

Cartofi umpluţi

Ingrediente:Cartofi umpluţi cu masline si tofu

  • 1,5 kg cartofi potriviţi şi uniformi
  • 250 g brânză tofu
  • sare
  • 2-3 linguri ulei de măsline (de preferat)
  • 250 g măsline dietetice
  • sparanghel sau ciuperci din conservă
  • 3-4 căţei de usturoi
  • oregano
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Se mărunţeşte tofu şi se amestecă cu celelalte ingrediente, astfel încât să devină o cremă omogenă. Cartofii curăţaţi şi bine spălaţi se fierb, dar nu definitiv, apoi se taie în jumătăţi şi se scobesc puţin în interior.

Intr-un vas de jena, pe care l-am uns cu puţin ulei, aşezăm cartofii umpluţi cu pasta obţinută mai sus. Se dau la cuptor încins aproximativ 20 de minute. Se servesc garnisiţi cu maioneză de soia şi pătrunjel verde tocat fin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.