Cartofi toscani cu legume

Printeaza

Cartofi toscani cu legume din: cartofi, sare, ceapa verde, morcovi, dovlecei, vanata, ardei gras, ulei de masline si piper.

Ingrediente:Cartofi_toscani_cu_legume

  • 800 g cartofi mici
  • sare
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 2 dovlecei
  • 1 vanata mica
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 3 linguri ulei de masline
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală bine cartofii şi se fierb în apă cu sare cea 20 min. Se pregătesc legu­mele. Se taie ceapa verde bucăţi şi mor­covii se taie felii subţiri. Dovleceii şi vi­netele se taie în două pe lung şi apoi felii. Se taie ardeii graşi romburi. Se scurg cartofii.

Uleiul de măsline se în­cinge într-o tigaie mare. Se prăjesc cea 3 min., amestecând, morcovii, ceapa verde, vinetele, ardeiul gras şi cartofii. Se adaugă dovleceii şi se mai prăjesc cea 7 min. Se sărează şi se piperează. Se servesc fierbinţi, ornate cu rozmarin.

Cartofi toscani cu legume

Cartofi_toscani_cu_legume

Pofta buna!

 

4 comentarii

  1. merge si putin busuioc pus peste ei

  2. o sa gatesc si eu asa cartofii sa vad cum sunt

  3. Valentina Negrescu

    Cartofi toscani si legume, perfect

  4. O minunatie cartofii astia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.