Cartofi rumeniţi cu rozmarin, usturoi şi piper

Printeaza

Cartofi rumeniţi cu rozmarin, usturoi şi piper

Cartofi rumeniţi cu rozmarin, usturoi şi piper din: cartofi, usturoi, ulei, piper, sare, rozmarin.

Ingrediente:

  • 1,4 kg cartofi mici
  • 1 căpăţână usturoi
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 lingură piper negru, proaspăt măcinat
  • 1 lingură sare grunjoasă
  • 1 legătură rozmarin

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la semnul 7/200′ C. Unge cu gră­sime o tavă de friptură şi presară sa­re grunjoasă şi piper măcinat. Spală cartofii şi curăţă-i de coajă.

Taie-i în două sau, dacă este necesar, în patru, pentru a obţine bucăţi de aceeaşi mărime. Aşază-i în tavă în­tr-un strat uniform. Striveşte căţeii de usturoi cu lama cuţitului şi presară-i deasupra, împreună cu roz­marinul măruntit.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.