Cartofi picanţi la cuptor

Printeaza

Cartofi picanţi la cuptor din: cartofi, ceapa, marar, ulei, sare, piper, boia de ardei iute, cascaval, vegetal.

Ingrediente:Cartofi_picanti_la_cuptor

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 1 legatura marar
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute

pentru decor:

  • 50 g cascaval vegetal

 

Mod de preparare:

Speli cartofii, îi cureţi de coa­jă şi-i tai felii. Cureţi ceapa şi o toci. Speli mărarul, îi îndepărtezi codiţele şi-l tai mărunt.

Aşezi cartofii într-un vas, adaugi ceapa, mărarul, sarea, piperul, boiaua de ardei iute, uleiul şi amesteci toate ingredientele.

Pui compoziţia într-un vas, adaugi puţină apă şi-l dai la cuptor, acoperit, aproximativ30 de minute.

Apoi, scoţi capacul vasului şi mai laşi cartofii 10 minute pentru a fi crocanţi. Ii serveşti calzi cu caşcaval vegetal ras deasupra.

Cartofi picanţi la cuptor

Cartofi_picanti_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.