Cartofi picanti cu coriandru si chimen

Printeaza

Cartofi picanti cu coriandru si chimen din: cartofi, fulgi de ardei iute, turmeric, seminţe de coriandru, seminţe de chimen, ulei, parmezan, sare.

 

Cartofi_picanti_cu_coriandru_si_chimen

Ingrediente:

  •  un kg cartofi
  •  o linguriţă fulgi de ardei iute
  •  o linguriţă turmeric
  •  o linguriţă seminţe de coriandru
  •  o linguriţă seminţe de chimen
  •  4 linguri ulei
  •  4 linguri parmezan
  •  sare

Mod de preparare:

Cartofii curăţaţi si tăiaţi cuburi se pun la fiert în apă cu sare si se lasă 5 minute. Apoi, se scurg bine $i se pun într-o tigaie pe foc si se lasă să se călească în 2 linguri de ulei, cu capac.

Intre timp, condimentele se amestecă uşor cu restul de ulei. Se pun cartofii în tavă, se ung cu amestecul de condimente si se dau la cuptor. Se mai amestecă prin scutu­rare cartofii si se lasă la cuptor 45 de minute. Se întorc de două ori în timpul coacerii. Se servesc cu parmezan.

Cartofi picanti cu coriandru si chimen

Cartofi_picanti_cu_coriandru_si_chimen

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.