Cartofi noi umpluti cu telemea si marar

Printeaza

Cartofi noi umpluti cu telemea si marar din: cartofi noi, telemea, lapte, gris, oua, smantana, sare, piper, marar verde.

Cartofi_noi_umpluti_cu_telemea_si_marar

Ingrediente:

  • 1,5 kg cartofi noi
  • 400 g telemea
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri griş
  • 2 ouă
  • 400 ml smântână
  • sare
  • piper
  • mărar verde

Mod de preparare:

Fierbi laptele, împreună cu grisul, până se îngroaşă. Amesteci apoi brânza rasă pe răzătoareâ mică, cu ouăle, sare, mărarul şi piper. Speli cartofii şi le scoţi miezul.

Umpli cartofii cu amestecul de mai sus şi îi prăjeşti în ulei, timp de 15 minute. îi pui apoi într-o tavă unsă, torni deasu­pra smântână şi îi coci la cuptor, timp de 20-25 de minute.

Serveşti cartofii cu salată verde.

Cartofi noi umpluti cu telemea si marar

Cartofi_noi_umpluti_cu_telemea_si_marar

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.