Cartofi noi şi roşii uscate la soare

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de cartofi noi si rosii uscate la soare din: cartofi, smantana, maioneza, ulei de masline, zahar, rosii uscate, patrunjel si ceapa verde.

Ingrediente:Cartofi noi şi roşii uscate la soare

  • 500 g de cartofi noi
  • 4 linguri de smântână
  • 4 linguri de maioneză
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 vârf de cuţit de zahăr fin
  • 8-10 roşii uscate la soare, tăiate felii
  • 1 legătură mică de pătrunjel, tocat mare
  • 2 cepe verzi, tăiate felii

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii în multă apă clocotită cu sare, până devin fragezi. Se scurg şi se răcesc sub jet de apă rece. Se curăţă de coajă şi se pun deoparte pentru mai târziu.

Se amestecă, într-un bol mic, smântână, maioneza şi uleiul de măsline cu zahărul, sare şi piper. Apoi se adaugă roşiile, pătrunjelul şi cepele verzi.

Se combină cartofii cu dressingul cremos cu grijă, fără a-i sparge în bucăţi.

Cartofi noi şi roşii uscate la soare

Cartofi noi şi roşii uscate la soare

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.