Cartofi noi cu cas

Printeaza

Cartofi noi cu cas din: cartofi, cas, smantana, ceapa verde.

Ingrediente:Cartofi noi cu cas

  • 10 cartofi noi
  • 100 g caş
  • 2 linguri smântână
  • 2 codiţe de ceapă verde

 

Mod de preparare:

Speli cartofii cu tot cu coajă, îi crestezi la mijloc pe lungime şi îi ungi cu ulei. îi pui într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi îi dai la cuptor pentru circa 35 de minute.

Scobeşti apoi puţin din mie­zul cartofilor, cât sunt calzi, şi amesteci miezul cu caşul frământat, codiţele de cea­pă tăiate mărunt, sare şi pi­per.

Cu această compoziţie umpli scobitura cartofilor şi presezi puţin.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.