Cartofi natur (cartofi curăţaţi fierţi)

Printeaza

Cartofii curăţaţi de vasul cu apă fiartă, până la coajă, spălaţi, se taie cuburi şi se pun la fiert în apă clocotita cu sare.Dupa 25-30 de minute cartofii sunt gata, se scurg in momentul servirii sau se tin pe marginea plitei, in vasul cu apa fiarta pana la folosinta.

Cartofii natur pot fi serviti calzi sau reci. De obicei se servesc fierbinti, stropiti cu unt topit si presarati cu patrunjel taiat marunt sau cu marar. Se potrivesc ca garnitura pentru peste.

Cartofi natur

Cartofi natur (cartofi curăţaţi fierţi)

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.