Cartofi muntenesti

Printeaza

Cartofi muntenesti

Ingrediente:Cartofi muntenesti

  • 150 g brânză de vaci
  • 1 ou
  • 4 cartofi mari
  • 100 g telemea de vacă
  • 3 roşii
  • unt
  • sare
  • piper
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se rad cartofii, se fierb, se scurg într-un castron, se bate brânza cu oul, cimbrul, sarea, piperul şi se adaugă cartofii

Se pun într-un vas pentru cuptor. Se taie telemeaua în feliuţe şi roşiile în rondele .

Se dispun rondelele de roşii în vas (deasupra amestecului de cartofi), iar deasupra se pun feliile de telemea.

Se pune vasul la cuptor, cât să se topească brânza Se serveşte caldă, ca intrare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.