Cartofi cu macaroane la cuptor

Printeaza

O reteta de cartofi cu macaroane la cuptor din: cartofi, macaroane, branza, unt, sos de rosii, sare si piper.

Ingrediente:Cartofi cu macaroane la cuptor

  • 400 g cartofi
  • 200 g macaroane
  • 2 linguri brânză rasă
  • 2 linguri unt
  • 500 ml sos de roşii
  • bacon
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se unge cu unt o tavă pentru cuptor. Se rumeneste baconul. Se aşază un rând de cartofi fierţi, tăiaţi felii subţiri, se presară brânza rasă. Deasupra se aşază un rând de macaroane fierte în apă cu sare, scurse şi amestecate cu o lingură de unt şi brânză, apoi un rând de carfofi şi brânză.

Se toarnă sosul de roşii  potrivit cu sare şi piper si baconul. Se dau la cuptor. Se poate pune si verdeata.

Cartofi cu macaroane la cuptor

Cartofi cu macaroane la cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.