Cartofi la tigaie cu marar

Printeaza

Cartofi la tigaie cu marar din: cartofi noi, ulei, sare, marar.

 

Ingrediente:Cartofi_la_tigaie_cu_marar

  • 1 kg cartofi noi mici
  • ulei
  • sare
  • marar

 

Mod de preparare:

Razuiesti cartofii de coaja cu un cutit sau ii freci cu sare grunjoasa.

Ii speli bine si ii pui intr-o tigaie adanca sau intr-un ceaun cu ulei.

Ii lasi la foc mic aproxiamtic 10 minute, amestecand din cand in cand, apoi maresti flacara.

Adaugi sare dupa gust, iar cand s-au rumenit, opresti focul si pui mararul tocat.

Cartofi la tigaie cu marar

Cartofi_la_tigaie_cu_marar

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Tigaie picantă cu cartofi și castraveți

Tigaie picantă cu cartofi și castraveți din: cartofi, ulei de masline, pepperoni, castraveti, masline, supa instant, marar, sare, piper, ardei iute, parmezan. Ingrediente: 750 g cartofi roșii 100 ml ulei de măsline 6 ardei pepperoni de la borcan 300 g castraveți cornișon 125 g măsline verzi 250 ml supă instant 1 legătură mărar sare piper […]

 

Reteta zilei: Cartofi la tigaie

Cartofi la tigaie din: cartofi, unt, uei de masline, sare, piper. Ingrediente: 4 cartofi 2 linguri de unt nesărat, topit 1 lingura ulei de masline sare si piper, dupa gust     Mod de preparare: Radeți cartofii. Adaugati intr-o bucata de tifon si scurgeti zeama. Transferati într-un castron, adăugați untul topit, sarea și piperul. Amestecati […]

 

Cartofi noi la tigaie

Cartofi noi la tigaie

Cartofi noi la tigaie din: cartofi, bacon, ceapa, ulei, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500 g cartofi noi 350 g bacon o legătură ceapă 6 linguri ulei sare piper 2-3 fire pătrunjel   Mod de preparare: Baconul feliute se pune la prăjit în uleiul încins. Pe la jumătatea prăjirii se adaugă cartofii tăiaţi cuburi. Se amestecă […]

 

Cartofi la tigaie cu ceapa si usturoi

Cartofi la tigaie cu ceapa si usturoi

Cartofi la tigaie cu ceapa si usturoi din: cartofi, ceapa, usturoi, rosii, ulei, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500 g cartofi 1 ceapă mare 1 căţel de usturoi 350 g roşii 30 ml ulei de măsline sare piper pătrunjel tocat pentru ornat   Mod de preparare: Cartofii se curăţă bine cu o periuţă. Ceapa se cojeşte şi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.