Cartofi la tigaie cu marar

Printeaza

Cartofi la tigaie cu marar din: cartofi noi, ulei, sare, marar.

Ingrediente:Cartofi_la_tigaie_cu_marar

  • 1 kg cartofi noi mici
  • ulei
  • sare
  • marar

 

Mod de preparare:

Razuiesti cartofii de coaja cu un cutit sau ii freci cu sare grunjoasa.Ii speli bine si ii pui intr-o tigaie adanca sau intr-un ceaun cu ulei.

Ii lasi la foc mic aproxiamtic 10 minute, amestecand din cand in cand, apoi maresti flacara.

Adaugi sare dupa gust, iar cand s-au rumenit, opresti focul si pui mararul tocat.

Cartofi la tigaie cu marar

Cartofi_la_tigaie_cu_marar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.