Cartofi la tigaie cu costita afumata si boia dulce

Printeaza

Cartofi la tigaie cu costita afumata si boia dulce din: untură de porc, cartofi, costiţă afumată, ceapă, sare, piper, cimbru, boia dulce.

Ingrediente:Cartofi la tigaie cu costita afumata si boia dulce

  • o lingură de untură de porc
  • 250 g cartofi fierţi în coajă
  • 100 g costiţă afumată
  • 500 g ceapă
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Cartofii se despieliţează şi se taie cubuleţe. Costiţa se taie careuri de 2 x2 cm.

Ceapa se taie solzişori. în tigaie se pune o lingură de untură şi în ea se căleşte pe jumătate ceapa.

Se adugă cuburile de cartofi şi se distuie până devin uşor ruginii. Se adaugă costiţa şi se mai distuie în continuare până culoarea ruginie e dominantă.

Se asezonează cu sare, piper, cimbru şi boia.

Se serveşte alături de o salată de varză acră, stropită cu ulei din sâmburi de dovleac şi boia dulce.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.