Cartofi la tava cu ardei iute si coriandru

Printeaza

Cartofi la tava cu ardei iute si coriandru din: cartofi dulci, ulei de masline, pasta de ardei iute, frunze de coriandru.

Ingrediente:Cartofi_la_tava_cu_ardei_iute_si_coriandru

  • 4 cartofi dulci
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura pasta de ardei iute
  • coaja rasa si zeama de la 1 lime
  • 1 mana frunze de coriandru, pentru servit

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C. Taie cartofii în felii, dar nu până la capăt, ci doar pe trei sferturi din lăţimea lor la distanţă de câte 1 cm.

Unge-i cu o lingură ulei de măsline, aşază-i într-o tavă şi coace-i 35-40 de minute, între timp, combină uleiul de măsline rămas; pasta de ardei iute, zeama şi coaja de lime.

Scoate cartofii din cuptor şi unge-i la suprafaţă şi între felii cu amestecul iute. Dă din nou tava la cuptor, de data aceasta 15-20 de minute sau până când cartofii se pătrund.

Presară frunzele de coriandru deasupra lor chiar înainte de a-i servi.

Cartofi la tava cu ardei iute si coriandru

Cartofi_la_tava_cu_ardei_iute_si_coriandru

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O sa fac si eu din astia 😉 prea bine arata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.