Cartofi la grătar, glasaţi cu miere si muştar

Printeaza

O reteta delicioasa de cartofi cu: miere, mustar, sos de soia.Cartofi la grătar, glasaţi cu miere si muştar

Ingrediente:

  • 1 lingură muştar cu boabe
  • 1 lingură miere limpede
  • 1 lingură sos de soia de culcare des­chisă
  • 400 g cartofi noi, fierţi în coajă

 

Mod de preparare:

Se încinge grillul electric la tem­peratura maximă, în cazul în care ai optat pentru folosirea lui. Se amestecă muştarul, mierea şi sosul de soia.

Cartofii se dau prin acest amestec şi se înfig pe frigărui (cele din lemn trebuie înmuiate 20 min înainte de utili­zare).

Cartofii se frig pe grătar sau în grillul electric, la temperatură medie spre ridicată, 2-3 minute, pe fiecare parte, până când devin crocanţi, maro-aurii şi puţin carbonizaţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.