Cartofi la cuptor cu telemea si verdeata
PrinteazaCartofi la cuptor cu telemea si verdeata din: cartofi, telemea, oua, lapte, verdeata, sare.
- un kg cartofi
- 250 g telemea
- 3 oua
- 2-3 linguri lapte
- verdeata
- sare
Mod de preparare:
Cartofii se spală foarte bine si se pun la fiert în coajă, într-un vas acoperit. Se lasă 30 de minute.
Apoi, după ce se răcoresc un pic, se curăţă cartofii si se taie felii care se aşază într-un vas de cuptor.
Se bat ouăle ca pentru omletă şi se adaugă sarea, laptele şi verdeaţa tăiată mărunt.
Brânza se fărâmiţează si se presară peste cartofi. Se toarnă ouăle si se dă vasul la cuptor. Se lasă 15 minute, până se incheaga ouale.
Cartofi la cuptor cu telemea si verdeata
Pofta buna!