Cartofi la cuptor cu cimbru si patrunjel

Printeaza

Cartofi la cuptor cu cimbru si patrunjel din: cartofi noi (mici), ulei, sare grunjoasă, piper, pătrunjel, cimbru.

Cartofi_la_cuptor_cu_cimbru_si_patrunjel

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi noi (mici)
  • 1 lingură ulei
  • sare grunjoasă
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură cimbru

Mod de preparare:

Speli cartofii şi îi fierbi în coajă în apă cu sare până se înmoaie. Când sunt gata, îi scurgi, îi stropeşti cu ulei şi îi pre­sari cu sare grunjoasă şi piper. Amesteci bine.

Incingi cuptorul, pui cartofii într-o tavă şi îi laşi 25 de minute până când devin aurii. Ii serveşti calzi, cu cim­bru şi pătrunjel tocate.

Cartofi la cuptor cu cimbru si patrunjel

Cartofi_la_cuptor_cu_cimbru_si_patrunjel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.