Cartofi la cuptor cu branza si ou
PrinteazaCartofi la cuptor cu branza si ou din: cartofi, brânză de vaci, smântână, ouă, unt.
Ingrediente:
- 500 g cartofi
- 200 g brânză de vaci
- 100 g smântâna
- 4 ouă fierte
- unt
Mod de preparare:
Se aleg cartofi de mărime potrivită şi se Spală bine, apoi se pun la fiert cu apă şi sare. Când sunt gata, se curăţă şi se taie în felii rotunde, într-o tavă unsă cu unt.
In farfurie se amestecă bine brânză proaspătă de vacă împreună cu puţină smântână.
In tava bine unsă cu unt se pun un rând de cartofi si un rând de brânză cu smântână, repetându-se operaţiunea până la terminarea integrală a celor două ingrediente.
Deasupra se pun feliuţe subţiri de ouă fierte. Se lăsă în cuptor, până se rumenesc frumos. Se servesc calde.
Pofta buna!