Cartofi la cuptor cu nuci

Printeaza

Cartofi la cuptor

Ingrediente:Cartofi la cuptor cu nuci

  • 7-8 cartofi fierţi (în coajă) şi tăiaţi felii subţiri
  • 1 /2 ceaşcă nuci
  • 2 ceşti apă
  • 1 lingură pudră de ceapă sau ceapă proaspătă tocată fin
  • 1 lingură boia dulce de ardei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pun cartofii într-un vas de jena. Toate celelalte ingrediente se amestecă în mixer şi se toarnă peste cartofi (la cuptor, cartofii fără unt au tendinţa să se usuce, iar foaia de staniol previne acest lucru) şi se dau la cuptor.

Când sunt copţi se dă la o parte foaia de staniol şi se presară boia de ardei dulce, apoi se pun din nou în cuptor doar atât cât să se rumenească.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.