Cartofi in bacon si cascaval

Printeaza

Cartofi in bacon si cascaval din: cartofi noi, cascaval, bacon, ulei, verdeata.

Cartofi_in_bacon_si_cascaval

Ingrediente:

  • 500 g cartofi noi mai mari
  • 100 g caşcaval
  • 100 g bacon
  • 1 lingură ulei
  • verdeaţă, după gust

 

 

Mod de preparare:

Cartofii se spală foarte bine, se curăţă de coajă şi se pun la fiert întregi. Se lasă 10 minute, apoi se taie în două pe lung şi se ung cu ulei.

Se porţionează caşcavalul în felioare nu foarte groase şi se taie şi baconul pentru a obţine fâşii late.

Cartofii se reîntregesc cu o felie de caşcaval între două jumătăţi, se învelesc în bacon, se aşază în tavă şi se dau la cuptor pentru 10 minute. La final, se ornează cu verdeaţă după gust.

Cartofi in bacon si cascaval

Cartofi_in_bacon_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.