Cartofi in bacon si cascaval
PrinteazaCartofi in bacon si cascaval din: cartofi noi, cascaval, bacon, ulei, verdeata.
Ingrediente:
- 500 g cartofi noi mai mari
- 100 g caşcaval
- 100 g bacon
- 1 lingură ulei
- verdeaţă, după gust
Mod de preparare:
Cartofii se spală foarte bine, se curăţă de coajă şi se pun la fiert întregi. Se lasă 10 minute, apoi se taie în două pe lung şi se ung cu ulei.
Se porţionează caşcavalul în felioare nu foarte groase şi se taie şi baconul pentru a obţine fâşii late.
Cartofii se reîntregesc cu o felie de caşcaval între două jumătăţi, se învelesc în bacon, se aşază în tavă şi se dau la cuptor pentru 10 minute. La final, se ornează cu verdeaţă după gust.
Cartofi in bacon si cascaval
Pofta buna!