Cartofi impanati la cuptor

Printeaza

Cartofi impanati la cuptor din: cartofi noi, kaizer, branza topita, ulei, morcov, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:reteta, retete, retete simple, retete usoare, retete delicioase, retete culinare, retete gustoase, retete savuroase, retete magice, retete pentru toate gusturile, retete de top, retete pentru toti, retete de mancare

  • 1 kg cartofi noi
  • 300 g kaizer sau costita
  • 200 g branza topita
  • 100 ml ulei
  • 1 morcov mare
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Speli cartofii, apoi ii crestezi, dandu-le forma de acordeon, lasadu-le baza intreaga. In fiecare crestătură pui brânză topită şi o feliuţă de costita. Sărezi şi piperezi cartofii, apoi pui şi morcovul tăiat rondele. Aşezi cartofii într-o tavă, în care ai pus ulei.

Acoperi tava cu folie de aluminiu şi o dai la cuptor pentru o oră. Serveşti cartofii astfel pregătiţi alături  de salată de verdeţuri.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • cartofi acordeon la cuptor
  • cartofi impanati la cuptor
  • cartofi impanati

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.