Cartofi la grătar

Printeaza

O reteta de cartofi la gratar din: cartofi, sare, chili, patrunjel, ulei si piper.

Ingrediente:Cartofi la grătar

  • 4 cartofi dulci (cca. 300 g)
  • sare
  • 1 chili roşu
  • 2 crenguţe de pătrunjel
  • 3 linguri ulei
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi cartofii, periaţi-i bine cu o perie sau un burete aspru, apoi fierbeţi-i în apă cu sare cca. 25 de minute. Tăiaţi ardeiul iute în jumătate, îndepărtaţi-i seminţele şi tocaţi-l mărunt. Culegeţi pătrunjelul şi tocaţi-l.

Scurgeţi cartofii, tăiaţi-i felii rotunde de cca. 1 cm grosime, apoi ungeţi-le cu ulei. 3 Presăraţi peste ele pătrunjel, ardei iute, sare şi piper şi aşezaţi-le pe grătar 2-3 minute pe fiecare parte.

Cartofi la grătar

Cartofi la grătar

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • cartofi la gratar
  • cartofi pe gratar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.