Cartofi frantuzesti cu creveti

Printeaza

Cartofi frantuzesti cu creveti din: cartofi, unt, faina, lapte, sare, creveti, usturoi, piper, marar.

Ingrediente:Cartofi_frantuzesti_cu_creveti

  • 1 kg cartofi
  • 100 g unt
  • 30 g făină
  • 150 ml lapte
  • 30 g sare
  • 200 g creveţi
  • 50 g usturoi
  • piper
  • mărar

 

Mod de preparare:

Pune cartofii la fiert, în coajă. Separat, în unt, căleşte bine creveţii, iar într-un alt recipient pregăteşte un sos alb compus din lapte, făină, pasta de usturoi şi unt.

Imediat ce s-au răcit, curăţă cartofii şi taie-i rondele. Aşază-le apoi într-o tavă tapetată cu unt, pune un strat de creveţi, condimentează, apoi iar un rând de cartofi, altul de creveţi.

Când ai terminat ingredientele, picură sosul alb deasupra şi dă totul la cuptor pentru 30 de minute.

Cartofi frantuzesti cu creveti

Cartofi_frantuzesti_cu_creveti

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.