Cartofi frantuzesti cu carnaciori

Printeaza

Cartofi frantuzesti cu carnaciori

Ingrediente:Cartofi frantuzesti cu carnaciori

  • 6 cartofi mari fierţi în coajă
  • 4 cârnăciori
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • delikat
  • 3 ouă
  • 300 g brânză telemea
  • 100 g unt

 

Mod de preparare:

Ungem o tavă cu 50 g unt, peste care punem cartofii curăţaţi şi tăiaţi rondele. În restul de 50 g unt punem la prăjit cârnatul tăiat bucăţele şi ceapa tocată mărunt.

După ce s-a prăjit puţin, adăugăm peste cartofi. Batem ouăle cu telul, punem condimentele şi brânza rasă pe răzătoare, apoi turnăm totul peste cartofi şi cârnaţi, după care dăm la cuptorul încins până se rumeneşte deasupra.

La final, se servesc cu murături asortate sau lapte acru sau cu diferite salate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.