Cartofi fierti si prajiti

Printeaza

Cartofi fierti si prajiti din: cartofi, ulei, caşcaval, mărar tocat, sare.

Cartofi fierti si prajiti

Ingreidente:

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceaşcă ulei
  • 100g caşcaval
  • mărar tocat
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii, se fierb în apă cu sare şi se scot când sunt gata. Se taie felii groase şi se prăjesc în ulei bine încins, până când se rumenesc frumos, pe ambele feţe.

Se scot; se acoperă cu caşcaval ras şi mărar tocat. Se servesc fierbinţi, cu ochiuri româneşti şi salată de sezon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.