Cartofi evantai

Printeaza

O reteta foate simpla de cartofi evantai din: cartofi, unt si usturoi pisat.

Ingrediente:

  • 500 g cartofi
  • 150 g unt
  • usturoi pisat

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă de coajă şi se ţin în supă, facându-li-sc incizii nu prea profunde cu ajutorul unui cuţit. Se aşează cartofii astfel pregătiţi într-o tavă, punându-se deasupra fiecăruia unt şi usturoi pisat. Se lasă la cuptor până ce se rumenesc frumos.

 

Poftă bună!

 

Incoming search terms:

  • cartofi evantai
  • cartofi evantai la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.