Cartofi cu turmeric si ardei iute

Printeaza

Cartofi cu turmeric si ardei iute din: cartofi, turmeric, ulei vegetal, ardie iute, ceapa, frunze de coriandru, mustar, suc de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi_cu_turmeric_si_ardei_iute

  • 450 g cartfofi mici pentru salata
  • 1 lingurita turmeric
  • 4 linguri de ulei vegetal
  • 2 ardie iuti
  • 2 cepe tocate fin
  • 50 g frunze de coriandru
  • 1/2 lingurita mustar
  • suc de lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taiaţi cartofii în bucăţi mici şi puneţi-i la fiert în apă cu sare, împreună cu o jumătate de linguriţă de turmeric, până devin moi. Apoi, scurgeţi-i de apă.

Incinge-ţi uleiul într-o tigaie şi căliţi ardeii împreună cu ceapa până când aceasta capătă o culoare arămie.

Puneţi apoi cartofii şi condimentele şi mai lăsaţi 5 minute pe foc. Serviţi cu suc de lămâie, şi frunze de coriandru.

Cartofi cu turmeric si ardei iute

Cartofi_cu_turmeric_si_ardei_iute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.