Cartofi cu smantana si caviar

Printeaza

Cartofi cu smantana si caviar din: cartofi, ulei de masline, sare, piper, smantana si caviar.

Ingrediente:Cartofi_cu_smantana_si_caviar

  • 20 de cartofi noi, mici
  • ulei de măsline
  • sare şi piper
  • smântână
  • caviar

 

Mod de preparare:

Se pun 20 de cartofi noi, mici, într-o tavă. Se stropesc cu ulei de măsline şi se asezonează cu sare şi piper.

Se rumenesc 25 de minute la cuptor la 200º C/gaz 6, apoi se lasă la răcit la temperatura camerei.

Se crestează câte o cruce mică pe fiecare cartof, se deschide puţin pe tăieturi şi se aşază deasupra câte o linguriţă de smântână şi câte un strop de caviar.

Cartofi cu smantana si caviar

Cartofi_cu_smantana_si_caviar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.