Cartofi cu rozmarin si gogosari in sos de mustar

Printeaza

Cartofi cu rozmarin si gogosari in sos de mustar din: cartofi rosii, sare, usturoi, boia dulce, rozmarin.

Ingrediente:Cartofi_cu_rozmarin_si_gogosari_in_sos_de_mustar

  • 5-6 cartofi rosii
  • sare
  • praf de usturoi
  • boia dulce
  • rozmarin proaspat

 

Mod de preparare:

Alegi cartofi cu coajă roşie, întrucât cei cu coajă albă sunt mai sfărâmicioşi. Ii decojeşti, îi tai în cuburi sau în felii mai groase şi îi fierbi în apă uşor sărată. Când încep să fiarbă, reduci intensitatea focului şi îi laşi pe foc exact 10 minute (dacă îi laşi mai mult, se vor sfărâma).

Scurgi cartofii în strecurătoare, îi presari cu sare, boia, rozmarin şi praf de usturoi, amestecând uşor, fără lingură, mişcând cu repeziciune strecurătoarea într-o parte şi în alta. Prăjeşti puţin cartofii în uleiul încins, până devin aurii.

Ii scoţi pe un şervet şi, pentru aspect, îi presari cu boia. Ii serveşti alături de gogoşari în oţet, cu sos de muştar.

Cartofi cu rozmarin si gogosari in sos de mustar

Cartofi_cu_rozmarin_si_gogosari_in_sos_de_mustar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.