Cartofi cu ouă în tigaie

Printeaza

O reteta de cartofi cu oua in tigaie din: cartofi, oua, ceapa verde, ciuperci, sunca sau carnati, faina, cascaval, ulei si condimente.

Ingrediente:Cartofi cu ouă în tigaie

  • 4 cartofi
  • 4 ouă
  • ceapă verde
  • 1/2 kg ciuperci
  • 100 g şuncă sau cârnaţi
  • 2 linguri făină
  • 50-100 g caşcaval ras
  • 3 linguri ulei
  • condimente

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie, pui 2 linguri ulei şi căleşti ceapa ver­de împreună cu ciupercile tăiate felii. Tai şunca sau cârnaţii feliuţe subţiri, le pui peste ciupercile călite şi amesteci. Deasupra, torni cartofii daţi pe râzătoare şi amesteci cu ouăle bătute, condimente şi 2 linguri de făină.

Laşi cartofii la foc încet până se rumenesc puţin. Cu o spatulă, întorci uşor amestecul pe partea cealaltă, punând şi lingura de ulei rămasă şi presari caşcavalul ras. Laşi pe foc până se rumeneşte. Poţi folosi în loc de mezeluri, legume călite: spanac, mazăre, gulie, morcov etc.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Simpla si buna reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.