Cartofi cu orez

Printeaza

Cartofi cu orez

Ingrediente:Cartofi cu orez

  • 2-3 cartofi
  • 2-3 pahare orez
  • 2 cepe
  • 1 praz (facultativ)
  • 1 ceasca ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • marar
  • suc de rosii
  • se mai pot pune si morcovi, ardei

 

Mod de preparare:

Cartofii se taie mai mari ca pentru prajit, orezul se spala, ceapa se toaca, prazul se taie rondele. Intr-o tava se pun uleiul, orezul, sucul de rosii, ceapa, cartofii, sarea si piperul dupa gust.

Se pune apa sa acopere totul plus inca de-o palma si se da la ouptor. Prazul se pune rondele deasupra. Cand e gata se presara marar si patrunjel.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Cartofii cu praz parca ar mai merge dar nu stiu cu orez cum iese.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.