Cartofi cu crema de ciuperci

Printeaza

Cartofi cu crema de ciuperci la cuptor

Ingrediente:Cartofi cu crema de ciuperci

  • 900 g cartofi curatati si taiati in doua
  • 225 g costita taiata in bucati mici
  • 3 ardei grasi taiati in rondele
  • 295 ml crema de ciuperci (Knorr)
  • 150 ml lapte

 

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul. Se fierb cartofii in apa cu sare, timp de 8 minute. Se lasa la racit apoi se taie felii mari. Se aranjeaza cartofii, costita si ardeiul in straturi intr-o tava termorezistenta.

Ultimul strat sa fie de ardei. Se amesteca crema de ciuperci, laptele, sarea si piperul. Se toarna in tava. Se acopera cu folie de aluminiu si se coace 45 minute. Se scoate folia si se mai lasa 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.