Cartofi cu costiţă afumată la cuptor

Printeaza

Cartofi cu costiţă afumată la cuptor

Ingrediente:Cartofi cu costiţă afumată la cuptor

  • 700 g cartofi
  • 400 g costiţă afumată
  • 3-4 cepe mari
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi speli şi îi tai rondele mai groase pe care le pui într-o tavă, în strat uniform. Cureţi ceapa, o speli, o tai peştişori şi o pui peste cartofi.

Costiţa o tai felii (şoriciul rănâne), apoi o crestezi până la şorici şi aşezi feliile crestate peste ceapă.

Potriveşti de sare, acoperi tava cu folie de aluminiu şi o dai la cuptor.

Când mâncarea e aproape gata, scoţi folia şi mai laşi 10 minute să se rumenească.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • costita afumata la cuptor
  • costita afumata cu cartofi la cuptor
  • cartofi cu costita afumata la cuptor
  • cartofi la cuptor cu costita afumata
  • costita afumata la cuptor cu cartofi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.