Cartofi cu chimen

Printeaza

Cartofi cu chimen

Ingrediente:Cartofi cu chimen

  • 1 kg de cartofi
  • 1 lingură chimen
  • 3 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii şi se taie pe lung, având grosimea de aproximativ 2 cm. Se ung cu ulei şi se dau prin chimen cu sare.

Se pun într-o tavă de cuptor bine unsă, se dau la cuptorul bine încălzit. Sunt gata când s-au înmuiat şi rumenit puţin pe deasupra.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.