Cartofi cu ceapa si telemea

Printeaza

Cartofi cu ceapa si telemea din; cartofi, telemea, smantana, lapte, mustar.

Ingrediente:Cartofi cu ceapa si telemea

  • 4 cartofi mijlocii
  • 1 ceapa de apa
  • 6 linguri de telemea rasa
  • 1/2 ceaşca de smantana
  • 3/4 cana lapte
  • 1 lingurita de muştar

 

Mod de preparare:

Se curata cartofii de coaja si se taie felii subţiri. Se curata ceapa si se taie in ineluse. Se unge un vas de iena cu unt si se asaza in straturi cartofii cruzi, apoi ceapa, pana se termina.

Fiecare strat se presara cu branza rasa.Se amesteca smantana cu laptele si mustarul si se toarna peste cartofi.

Se baga la cuptor, vreme de 40 de minute.

Deasupra, se presara branza rasa.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.