Cartofi cu cascaval si kaizer

Printeaza

Cartofi cu cascaval si kaizer din: kaizer, cascaval, ceapa, cartofi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi_cu_cascaval_si_kaizer

  • 200 g kaizer
  • 400 g cașcaval
  • 100 g unt
  • 2 cepe
  • 8 cartofi mari
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăță cepele și se toacă mărunt. Se prăjesc în 3 linguri de ulei și se adaugă kaiserul tăiat cuburi. Se prăjesc 2-3 minute, se oprește focul și se amestecă cu 200 g cașcaval ras. Se curăță cartofii și se taie rondele. Se unge o tavă întinsă cu unt.

Se pune un strat de cartofi, se întinde umplutura și se acoperă cu încă un strat de cartofi. Se pun cubulețe de unt, din loc în loc. Se presară restul de cașcaval ras și se coc 45 minute în cuptor, la foc moderat.

Cartofi cu cascaval si kaizer

Cartofi_cu_cascaval_si_kaizer

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.