Cartofi cu broccoli, ardei si iaurt

Printeaza

Cartofi cu broccoli, ardei si iaurt din: cartofi, broccoli, ardei roşii, iaurt degresat, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi_cu_broccoli_ardei_si_iaurt

  • 1 kg cartofi
  • 1 bucată broccoli
  • 2 ardei roşii
  • 100 ml iaurt degresat
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper

 

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii de coajă, îi speli şi îi tai în bucăţi mai mari, după care îi fierbi în apă cu sare, apoi îi scurgi. Desfaci broccoli în bucheţele, îl fierbi în apă cu sare, iar ardeii îi tai în bucăţi mai mari.

Intr-un vas termo-rezistent uns cu ulei, ăşezi cartofii, broccoli, ardeii şi dai la cuptor 10 minute. Scoţi vasul, torni iaurtul amestecat cu usturoiul pisat, sare şi piper după gust şi mai laşi la cuptor 10 minute.

Cartofi cu broccoli, ardei si iaurt

Cartofi_cu_broccoli_ardei_si_iaurt

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.