Cartofi cu ardei si ceapa la cuptor

Printeaza

Cartofi cu ardei si ceapa la cuptor din: cartofi, ulei, ceapa, ardei, mustar, delikat, sare, piper, patrunjel, pasta de tomate.

Ingrediente:Cartofi cu ardei si ceapa la cuptor

  • 500 g cartofi
  • ulei
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • concentrat Delikat
  • 1 lingurita mustar
  • 100 g pasta de tomate
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Cartofii curatati se taie felii. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei impreuna cu feliile de cartofi.

Cand ceapa devine sticloasa, se adauga ardeiul tocat, mustarul si 300 ml supa facuta cu Delikat. Se lasa sa fiarba pana se inmoaie ardeii.

Daca mai trebuie zeama, se completeaza cu supa. Cand sunt bine fierti cartofii, se adauga pasta de tomate, se sareaza si se pipereaza si se da mancarea la cuptor pentru 15 min.

Se presara patrunjel tocat deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.