Cartofi cu afumatura

Printeaza

O reteta de cartofi cu afumatura si branza topita, ceapa, oua, rosii, ulei de masline, smantana, boia dulce, nucsoara, sare, piper, cimbru si busuioc.

Ingrediente:Cartofi cu afumatura

  • 60 g brânză topită
  • 150 g cartofi fierţi
  • 2 cârnaţi afumaţi
  • 1 ceapă
  • 3 ouă
  • 3 roşii
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 3 linguri smântână
  • boia dulce
  • nucşoară
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Speli cartofii şi îi fierbi în coajă în apă cu sare. Tai roşiile şi ceapa ron­dele. într-un vas de yena uns cu ulei, pui cartofii curăţaţi de coajă şi tăiaţi rondele, ceapa, roşiile şi cârnaţii tăiaţi la fel.

Faci o pastă din brânza topită, ouă, smântână şi condimen­te, pe care o torni deasupra cârnaţilor. Dai la cuptor pen­tru 15 minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.