Cartofi copti cu unt si cascaval

Printeaza

Cartofi copti cu unt si cascaval din: cartofi mari, unt, caşcaval, ulei, sare, piper.

Cartofi copti cu unt si cascaval

Ingrediente:

  • 8 cartofi mari
  • 150 g unt
  • 100 g caşcaval
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cartofii spălaţi si uscaţi se taie felii subţiri în stil evantai. In fiecare tăietură se pune puţin unt si se presară apoi cu sare şi piper.

Se stropesc cartofii cu ulei şi se coc pentru 50 de minute. Se scot, în fiecare tăietură se asază felioare de caşcaval si se mai dau 10 minute la cuptor. Se aduc la masă cu salată, după gust.

Cartofi copti cu unt si cascaval

Cartofi copti cu unt si cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.